Opinie

146
Dodaj opinię

Tomek i Magda

Krzysiu jest osobą niezwykle kontaktową i słowną! Całe przygotowanie, omowienie detali przed weselem i dobranie wspólnie repertuaru przebiegło rzeczowo, konkretnie i w punkt. Zaproponował wiele ciekawych rozwiązań i pomysłów. Dysponuje sprzętem najwyższej półki i potrafi robić z nim cuda 😀 Samo prowadzenie wesela oceniam na 11/10! Potrafi „ruszyc” nawet najbardziej leniwe osoby na sali – krótko reasumując? „SZUKASZ DJ-a, WEZ KRIS CROSSA NA SWOJEGO WODZIREJA!!!”

Data imprezy
12-09-2020
Miejsce imprezy
Koło
Weronika i Patryk

Dzięki Krzysztofowi nasze wesele było takie jak sobie wymarzyliśmy. Idealnie wyczuł preferencje muzyczne gości i wszyscy bawili się do samego końca! O nic nie musieliśmy się martwić. Idealne zgranie z całą obsługą sali i innymi usługodawcami. Profesjonalizm i wsparcie w tych „dziwnych” czasach na 100%. Dziękujemy 🙂

Data imprezy
20-09-2020
Miejsce imprezy
pniewy - gościniec bracki
Aneta i Filip

Wspaniale poprowadzone wesele, jesteśmy ogromnie zadowoleni. Krzysztof jest profesjonalistą od A do Z, który potrafi zabawić wszystkich gości, a swoim doświadczeniem potrafi pomóc i doradzić w organizacji wesela co do minuty. Idealnie dobrany repertuar w połączeniu z atrakcjami z dużym humorem sprawiły, że wszyscy bawili się do samego końca, a dla nas ten dzień był idealny. Jeśli szukasz DJ-a który zna się na swoim fachu i zagwarantuje zabawę na najwyższym poziomie, to nie mogłeś trafić lepiej 🙂 Jeszcze raz dziękujemy i polecamy w 100 procentach!

Data imprezy
21-08-2020
Miejsce imprezy
Piła - hotel gromada
krzysztof

Impreza poprowadzona na najwyższym poziomie. Potrafi rozkręcić nawet najsztywniejsze towarzystwo, wszystko zostało omówione co do najmniejszego szczegółu. Profesjonalne podejście, dzięki czemu Para Młoda nie musiała się niczym przejmować. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku 🙂 Gdybyśmy drugi raz mielibyśmy wybierać DJa, na pewno byłby to Krzysztof. Nie ma co się zastanawiać, polecamy każdemu!

Data imprezy
07-08-2020
Miejsce imprezy
Piła
Ilona

Super Dj! Krzysztof zadbał o nas i gości najlepiej jak się da! Super współpraca, komunikatywny i sympatyczny profesjonalista. Krzysiu to nie tylko dj ale i przeznakomity wodzirej, konferansjer i wedding planner w jednym 😁 POLECAMY i dziękujemy za współpracę oraz stworzenie super klimatu do zabawy dla nas i gości !!! Jeśli szukacie dj z klasą to będzie to właśnie dj Kris cross 😁

Data imprezy
17.10.2020
Miejsce imprezy
Amor Piła
Alicja i Sławek

Usługi wykonywane przez Krzysztofa świadczone są na najwyższym poziomie!! W trakcie wesela nie martwiliśmy się niczym o wszystko dbał Krzysztof. Zabawy, animacje, muzyka wszystko idealnie dopasowane. Jesteśmy zachwyceni współpracą z Krzysztofem. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko i polecamy z całego serca!!

Pozdrawiamy 🙂

Data imprezy
22-08-2020
Miejsce imprezy
Witrogoszcz-Osada
Kamila

Pelen profesjonalizm. Najlepszy Dj!
Rozruszal Nawet Bardzo Opornych Gosci. Zabawy Animacje Oczepiny Wszystko Odbylo Sie Ze Smakiem. Plan Wesela Omówiony Kilka Dni Wcześniej godzina Po Godzinie. Wszystko Bylo Tak Jak Ustaliliśmy. P. Krzysztof sluzy rada, potrafi doradzic odradzic. Z czystym sumieniem mozna zostawic wesele w rekach Dj kris cross. Polecamy!

Data imprezy
15.08.2020
Miejsce imprezy
Pakość
Ania i rafał

Jesteśmy mega zadowoleni 🙂 profesjonalna obsługa, przesympatyczny pan krzysiek, nawet najbardziej sztywni goście bawili się do samego rana. plan wesela ustalaliśmy wspólnie z panem krzysztofem dlatego byliśmy na wszystko przygotowani. PAN KRZYSZTOF JEST BARDZO UGODOWYM CZŁOWIEKIEM I SŁUŻY POMOCĄ ORAZ DOŚWIADCZENIEM. najbardziej jednak urzekły nas opinie gości, gdzie usłyszeliśmy że było to najpiękniejsze wesele na jakim byli, opinie ciotek i wujków że w życiu się tak nie ubawili jak u nas:) polecamy z całego serca i dziękujemy, że uczynił pan nasz dzień wyjątkowym nie tylko dla nas, ale i dla gości 🙂

Data imprezy
17.07.2020
Miejsce imprezy
Inowrocław
Magda

Mega zadowoleni! Krzyśka wybraliśmy ponieważ, grał na weselu na którym byliśmy, także od razu wzięliśmy wizytówkę i umówiliśmy się zaklepac termin 😉 oczywiście się nie zawiedliśmy, profesjonalna obsługa, goście bawili się świetnie, każdy wychwalał! Krzysiek zachęcał gości do zabawy i tańca, Szczerze polecamy każdemu kto szuka osoby która poprowadzi cała imprezę!

Data imprezy
11.07.2020
Miejsce imprezy
Jabłonowo
Roksana i Maciej

Jak najbardziej jesteśmy zadowoleni z DJ Kris Crossa, który grał i przewodził Naszemu przyjęciu weselnemu. Bardzo sympatyczny człowiek, z którym wszystko można na spokojnie ustalić i omówić nawet w drobnych szczegółach – o niczym też z tych ustaleń nie zapomniał. Krótko mówiąc wszyscy na weselu bawili się wręcz znakomicie – zdecydowana większość gości bawiła się na parkiecie aż do samego końca. DJ angażował się nawet w ustawienie stołów, a tuż przed rozpoczęciem imprezy pomógł Nam w czymś co nie należy do jego obowiązków – dziękujemy. Zabawy, animacje taneczne i oczepiny – wszystko w dobrym guście. Funkcja wodzireja DJ Krisa znakomita – nie było go ani za dużo, ani za mało. Z czystym sumieniem możemy polecić DJ Kris Crossa na przyjęcie weselne.
Dziękujemy i pozdrawiamy,

Data imprezy
15-02-2020
Miejsce imprezy
Piła
Małgorzata

Pełen profesjonalizm i świetna zabawa do białego rana! Muzyka, nagłośnienie, zabawy oraz zrozumienie klienta na najwyższym poziomie. Szczerze polecam !

Data imprezy
28-12-2019
Miejsce imprezy
Koszalin
Anna i Marcin

DJ Kris Cross spełnił nasze oczekiwania w 100%. Wszystko dopracowane i przemyślane. Od pierwszego spotkania w pełni zaufaliśmy Krzysiowi i wyszło nam to na dobre! Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej oprawy. Przede wszystkim pełen profesjonalizm! Goście weseli bawili się rewelacyjnie i zachwalali zarówno różnorodny repertuar muzyczny, prezencję DJ, jak i ciekawe zabawy 🙂 Bardzo dobrze będziemy wspominać współpracę. Krzysiu poprowadził nasze WESELE Z KLASĄ 😉 Gorąco polecamy!!!!!

Data imprezy
04-01-2020
Miejsce imprezy
Piła
Ania i Krzysztof

Dj Kris jest profesjonalistą, któremu można powierzyć poprowadzenie imprezy zarówno wg jego pomysłu dopracowanego w każdym szczególe, jak i zaproponować własną wizję, którą stara się jak najlepiej zrealizować.
Podczas pierwszego spotkania twarzą w twarz ustaliliśmy wstępny ogólny zarys wesela, nasze oczekiwania. Kris uzupełnił naszą wizję oraz przedstawił własne propozycje. W międzyczasie mailowo wyjaśnialiśmy wątpliwości, ustalaliśmy szczegóły a miesiąc przed uroczystością spotkaliśmy się ponownie, żeby ustalić ostateczny scenariusz.
DJ Kris poprowadził imprezę w sposób profesjonalny, przyjazny, oprawa w jego wydaniu była w pełni zgrana z harmonogramem obsługi sali. Klimat wesela był zgodny z naszą wizją, doskonale uzupełniony pomysłami Krisa. Czuliśmy, że jako para młoda to my jesteśmy gospodarzami imprezy, nad którą czuwa właściwy człowiek we właściwym miejscu. Dziękujemy za Twoją cegiełkę dołożoną do najpiękniejszego dnia w naszym życiu i zdecydowanie polecamy.

Data imprezy
16-11-2019
Miejsce imprezy
Poznań
Hania i Robert

Z czystym sumieniem polecamy Krzyśka! Dzięki niemu nasze wesele było po prostu idealne.
Pełen profesjonalizm połączony z dawką humoru a także troską czy wszystko spełnia nasze oczekiwania.
Ciężki dym wprowadził w zachwyt wszystkich gości a wybrany po konsultacjach „Bobas” – jako część oczepin – do dziś jest wspominany przez gości jako rewelacja wieczoru 🙂
Bardzo dziękujemy za współpracę, mnóstwo rad udzielonych przed weselem oraz sugestii w trakcie!
Jesteś najlepszy !

Data imprezy
17-08-2019
Miejsce imprezy
Piła
Hania

Mieliśmy wątpliwość czy zdecydować się na DJ na wselu ale okazało się że wybór Krzysztofa był strzałem w dziesiątkę. Pełen profesjonalizm i przygotowanie do całej imprezy. Muzyka mega dostosowana do upodobań naszych i naszych gości. Goście gdyby nie posiłki nie schodziliby z parkietu. Jeśli ktokolwiek zastanawia się czy zdecydować się na DJ to zdecydowanie polecam tę formę. Dziękujemy jeszcze raz za wszystko co dla nas zrobiłeś i za kupę fajnych pomysłów i podpowiedzi. Już myślimy nad następną imprezą na której obowiązkową obecnością będzie DJ Kris

Data imprezy
26-10-2019
Miejsce imprezy
Piła - Hoteł HOŁUBOWSKI
Sara

Z całego serca polecamy DJ KRIS CROSS!!
Dzięki niemu nasze wesele było z humorem i pełnym profesjonalizmem. Goście a szczególnie my bawiliśmy się wspaniale. Muzyka dobrana idealnie, dużo zabaw integrujacych gości. Krzysiu ma również w ofercie ciężki dym który daje niesamowity klimat podczas pierwszego tańca. Dziękujemy Ci Krzysiu że byłeś z nami w tym ważnym dniu i spełniłeś wszystkie nasze oczekiwania. Dziękujemy za twoją troskę i wyrozumiałość. Jesteś niezastąpiony!

Data imprezy
04-10-2019
Miejsce imprezy
Piła - AMOR
Adrianna i Oskar

Serdecznie polecamy Krzysztofa!
Dzięki niemu nasze wesele było cudowne
My jak i również nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej jak i z zabaw.
Krzysiu udzielił nam wielu przydatnych wskazówek, pokierował nas w wielu sprawach zarówno przed jak i w trakcie wesla.
Świetne pomysły! Świetna zabawa do białego rana!
Dodawał nam otuchy cała noc, dzięki niemu byliśmy spokojni że wszystko się uda! Świetna komunikacja, wszystko na wysokim poziomie!
Dziękujemy że byłeś z nam w tym ważnym dla nas dniu !!! Pełen profesjonalizm!

Data imprezy
05-10-2019
Miejsce imprezy
Jastrowie - Leśna Chata
Ania i Karol

Polecamy serdecznie zarówno My jak i Nasi Goście. Pełen profesjonalizm i klasa na 100% Wesele było Boskie, Krzysztof spełnił Nasze wszystkie życzenia, oczekiwania i zadbał o to, że czuliśmy się bardzo komfortowo i bawiliśmy się wspaniale. Ciężki dym zachwycił gości a o „Bobasie” na oczepinach to chyba nikt nie zapomni do końca życia heheh 🙂 Otwarty i gotowy na wszystko co nieoczekiwanie się może wydarzyć w trakcie wesela co zadowoliło zarówno Gości jak i Nas. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko, było cudownie:)))

Data imprezy
21-09-2019
Miejsce imprezy
Piła - Hotel Hołubowski
Marcin

Bardzo dobrze wspominamy współpracę, dziękujemy:)
Jakieś dwa tygodnie przed weselem DJ umówił się z nami na spotkanie, żeby szczegółowo omówić scenariusz imprezy i dopasować go do naszych potrzeb. Dzięki temu na weselu nie tylko my, ale też świadkowie, fotograf i ekipa z sali wiedzieliśmy, co kolejno nas czeka.
Krzysztof był otwarty na nasze propozycje, a jednocześnie dzielił się swoimi doświadczeniami i podpowiadał rozwiązania. Zabawy i muzyka z dużym wyczuciem i klasą, z uwzględnieniem naszych życzeń i aktualnego nastroju wśród gości. Dodatkowo na bieżąco mikro-konsultacje „za 15 minut zaczynamy (np. podziękowania, kolejny konkurs..); bądźcie oboje na miejscu”. Dobra zabawa 🙂 Polecamy!

Data imprezy
04-09-2019
Miejsce imprezy
Bydgoszcz
Kinga i Artur

Z ręką na sercu polecamy Krzysia. Wszyscy goście bardzo chwalili sobie prowadzenie wesela oraz zabawy, mówią że nigdy nie bawili się tak świetnie na weselu. Nasz taniec dzięki dymowi był cudowny, nie tylko my byliśmy nim oczarowani ale i goście, dzięki niemu czuliśmy się jak w chmurach. Naszym zdaniem lepszego dj nie ma. Super było to że podchodził do nas i mówił co i jak teraz będzie się działo. Widać, że wkłada w swoją pracę całe swoje serce. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i będziemy polecac Krzysia wszystkim naszym znajomym, którzy będą szukać dj 🙂

Data imprezy
28.09.2019
Miejsce imprezy
Hotel Hołubowski piła
Konrad i Kinga

BARDZO SERDECZNIE Z CZYSTYM SUMIENIEM I Z CAŁEGO SERCA POLECAMY (JUŻ Z ŻONĄ:) ) USŁUGI KRZYŚKA…!!!
Profesjonalizm, przygotowanie do spotkania, bogata oferta, miłe usposobienie, kultura osobista, opanowanie.., to wszystko sprawiło, że decyzja była prosta… Pamiętam jeszcze jak na sam koniec spotkania żona powiedziała: „wiesz u nas to będzie nudne i spokojne wesele”… Krzysiek na, to: „…to nie będzie nudne i smutne wesele, bo macie mnie”!!! No super sprawa:):):)
A co do samego wesele, to już BOMBA. Goście już po imprezie przychodzą lub dzwonią i wymieniają jako jedną z 2 rzeczy jaka im zapadła w pamięć po weselu, to: DJ i wszystko co z nim wiązane (prezentacja, muzyka, wyczucie stylu i dobranie utworów pod gusta gości, kreatywne i „zabawne zabawy”). Ja z żoną się pod tym jak najbardziej podpisujemy. Ze swojej strony (jako główny gość) mogę dodać, że Krzysiek co jakiś czas podszedł… Zapytał się czy się wszystko podoba, czy się dobrze bawimy, że jest cały czas w kontakcie z obsługa sali, że już mamy ustalone bloki muzyczne tak aby nie przeszkadzały obsłudze w podaniu np tortu, itp…
No po prostu Super człowiek, który widać, że żyje tym co robi i sprawia mu to mega przyjemność…
Jeszcze raz serdecznie polecamy DJ Kris Crossa… Nie będziecie zawiedzeni:):):)

Data imprezy
30-08-2019
Miejsce imprezy
Piła - AMOR
Marcin i Natalia

Bardzo dobrze wspominamy współpracę, dziękujemy:)
Jakieś dwa tygodnie przed weselem DJ umówił się z nami na spotkanie, żeby szczegółowo omówić scenariusz imprezy i dopasować go do naszych potrzeb. Dzięki temu na weselu nie tylko my, ale też świadkowie, fotograf i ekipa z sali wiedzieliśmy, co kolejno nas czeka.
Krzysztof był otwarty na nasze propozycje, a jednocześnie dzielił się swoimi doświadczeniami i podpowiadał rozwiązania. Zabawy i muzyka z dużym wyczuciem i klasą, z uwzględnieniem naszych życzeń i aktualnego nastroju wśród gości. Dodatkowo na bieżąco mikro-konsultacje „za 15 minut zaczynamy (np. podziękowania, kolejny konkurs..); bądźcie oboje na miejscu”. Dobra zabawa 🙂 Polecamy!

Data imprezy
03-08-2019
Miejsce imprezy
Bydgoszcz
Marta i Piotrek

Serdecznie polecamy Krzysztofa. Świetnie poprowadził nasze wesele, z klasą ale także z humorem. Pracuje na profesjonalnym sprzęcie. Efekt tańcu w chmurach był rewelacyjny. Goście również byli bardzo zadowoleni z muzyki i ciekawych zabaw. Bardzo podobała nam się na początku integracja gości, dzięki temu wszyscy bawili się razem do białego rana. Dziękujemy bardzo Krzysiu za przeprowadzenie naszego wesela od A do Z. Pozdrawiamy 🙂

Data imprezy
02-09-2019
Miejsce imprezy
Trzcianka
Paulina i Michał

Krzysztof dziękujemy za to, że spełniłeś nasze marzenie o weselu idealnym. Wykonałeś kawał dobrej roboty. Goście zachwyceni a ciotki zakochane a my szczęśliwi. Bobas na oczepinach – petarda ? kupa śmiechu podczas zabaw, a dym sprawił że nasz taniec naprawdę był jak w chmurach. Nie mogliśmy trafić lepiej, więc korzystajcie póki ten Pan ma jeszcze jakieś wolne terminy!!

Data imprezy
16-08-2019
Miejsce imprezy
Pałac w Jabłonowie
Agnieszka i Michał

Pełen profesjonalizm. Krzysztof jest DJ-em z doświadczeniem, klasa i humorem. Wspaniale poprowadził całe wesele, zabawiając wszystkich gości zarówno muzyka jak i zabawami. Spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Ta opinia jest nie tylko nasza, ale wszystkich gości, którzy byli na weselu. Polecamy również skorzystać z ciężkiego dymu, czuliśmy się jakbyśmy tańczyli w chmurach, a zdjęcia robią tez wrażenie. Z czystym sumieniem gorąco polecamy DJ Kris Cross.

Data imprezy
02-08-2019
Miejsce imprezy
Giewartów - Pod Strzechą
Magda

Polecamy Krzysztofa jako DJ na wesele, ponieważ poprowadził naszą imprezę doskonale, wszystko było fajne ale nie nachalne i tak jak ustaliliśmy wspólnie.
dobra komunikacja, mimo braku czasu omówiliśmy wszystkie szczegóły na skype i było ok 🙂
skrupulatnie zapisywał nasze prośby, reagował na to jak bawią się goście i zaproponował fajne zabawy a Familiada była strzałem w 10!
Ciężki dym polecam, doskonale uzupełnił nasz taniec, który nie był sztywno wyuczony

Data imprezy
20-07-2019
Miejsce imprezy
Novel House Murowana Goślina
Agata i AARON

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na współpracę z Krzysiem. Pełen profesjonalizm od początku do końca oraz ciekawe pomysły sprawiły, że zarówno goście, jak i my byliśmy zachwyceni całą imprezą. Zdecydowanie polecamy! 🙂

Data imprezy
22-06-2019
Miejsce imprezy
Piła
Ola i Mateusz

Polecamy! Profesjonalnie przeprowadzone wesele. Dobry kontakt, oprawa muzyczna, miły i konkretny Dj. Pomoc przy weselu, udzielone cenne rady. Bardzo serdecznie dziękujemy Krzysiu!

Data imprezy
01-06-2019
Miejsce imprezy
Piła - Hotel HOŁUBOWSKI
Adam i Basia

Szczerze polecam (wraz z małżonką) Krzysztofa jako DJ-a na wesele. Od początku do końca wszystko było w jak najlepszym porządku. Przed weselem spotkaliśmy się z Krzysztofem raz, oprócz tego kontaktowaliśmy się mailowo i telefonicznie (odzew był zawsze natychmiastowy i konkretny). Krzysztof grał muzykę dostosowaną do gości weselnych, nie mieliśmy co do tego żadnych uwag. Zabawy prowdzone były w sposób pomysłowy i kulturalny. Krzysztof idealnie reagował na niezaplanowane elementy weselne. Rozliczenia – bardzo czytelne, uzgodnione na samym początku. Szczerze polecamy!:)

Data imprezy
21.06.2019
Miejsce imprezy
Miłosław - Bagatelka
Ewelina i Maciej

Swietny DJ. Impreza poprowadzona wzorcowo, swietny klimat i super muzyka. Efekty ciezkiego dymu robily na gosciach noe samowite wrazenie. Goroaco polecam Dj Kriss Crosa

Data imprezy
14-06-2019
Miejsce imprezy
Kuślin
Kasia i Sebastian

Najlepszy dj !!!! Wszyscy goście Zachwyceni, muzyka dla każdego, dobór muzyki idealny, prowadzenie imprezy na wysokim poziomie. Nie ma się DO czego DOCZEpic, wesele idealne, najlepsze na jakim byliśmy (bO nasze :)) IDEALNIE.

Polecamy w 100 %

Data imprezy
19.06.2019
Miejsce imprezy
Bagatelka - Miłosław
Karolina i Kamil

Z czystym sumieniem polecamy DJ Krisa! Jest profesjonalny, zabawny i inteligentny! Podczas wesela nie musieliśmy się o nic martwić – nad wszystkim czuwał Krzysztof. Goście przy stołach siedzieli tylko podczas posiłków. Jednogłośnie według nas jak i wszystkich gości była to najlepsza oprawa muzyczna, a wesel w naszej rodzinie było bardzo dużo. Dzięki Leśnej Chacie i DJ Krisowi było to nasze wesele marzeń. Życzę każdemu, aby zaufali poniższym opinią, tak jak my i wzięli Dj Krisa na swoje wesele. Nie pożałujecie ! 🙂 Jeszcze raz Krzysiu wielkie dzięki! Jesteś cudowny!

Data imprezy
09-05-2019
Miejsce imprezy
Jastrowie - Leśna Chata
Ania i Nikodem

Krzysztof poprowadził nasze wesele od A do Z. Wszystko było tak jak wcześniej uzgodnilismy. Podczas wesela byliśmy w stałej komunikacji. Repertuar byl dobrany idealnie, choć miał niełatwe zadanie. A zabawy przeszły nasze oczekiwania! Były bardzo zabawne ale nie upokarzające nikogo. Wszyscy świetnie się bawili i cały czas je wspominają. Świetnym pomysłem była zabawa integracyjna zaraz na początku oraz zabawa z gadzetami karnawalowymi. Duży plus za nienaganną prezencję! Polecam wszystkim niezdecydowamym!

Data imprezy
04-05-2019
Miejsce imprezy
Trzemeszno
Paulina i Adam

Krzysiek spisał się na 100%! Zabawa fantastyczna, goście zadowoleni. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wesele poprowadzone profesjonalnie z wielkim gustem i smakiem. Polecamy 🙂

Data imprezy
26-01-2019
Miejsce imprezy
Stare Bielice - Czarny Tulipan
Ania

Świetny DJ!!! Zapewnił najlepszą zabawę na naszym weselu. Wszystko udało się bez zarzutów. Z całego serca polecamy! Super konkursy i muzyka, która odpowiadała każdemu z gości!

Data imprezy
08-12-2018
Miejsce imprezy
Piła - Hotel Forma
Kamila i Przenek

Świetna oprawa muzyczna wesela, wszyscy super się bawili! Z całego serca polecamy!

Data imprezy
20-10-2018
Miejsce imprezy
Żnin
Alicja i Filip

Organizacja i prowadzenie imprezy na najwyższym poziomie! Muzyka dobrana wręcz idealnie! DJ otwarty, potrafiący doskonale doradzić, jeśli chodzi o zabawy! Polecamy z czystym sumieniem! Dajemy piątkę z plusem!

Data imprezy
13-10-2018
Miejsce imprezy
Rusiborek
Sylwia i Kamil

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na współpracę z Krzysiem 😉 . Pełen profesjonalizm od początku do końca oraz ciekawe pomysły sprawiły, że zarówno goście, jak i my byliśmy zachwyceni całą imprezą. Zdecydowanie polecamy! 🙂

Data imprezy
29-09-2018
Miejsce imprezy
Trzcianka
Karolina

Super Dj świetnie zorganizowane wesele ,genialne prowadzenie i zabawy.
Polecam !!!!

Data imprezy
15-09-2018
Miejsce imprezy
Piła
PAULINA I RAFAŁ

Najlepszy DJ! Zacznę od tego, że wybraliśmy Krzyśka tylko na podstawie opinii. Można powiedzieć, że był to strzał w 10! Jest to profesjonalista, doceniam super kontakt z nami oraz salą czy fotografem. O nic się nie martwiłam, wszystko co zaplanowaliśmy było przeprowadzone zgodnie z planem, wszystkie nasze sugestie były przyjęte 🙂 Goście świetnie się bawili i nie schodzili z parkietu, pierwszy raz widziałam jak goście wyrywają się do konkursów 🙂 gdybym wybierała drugi raz, na pewno byłby to Kris 🙂 było idealnie! Dziękujemy Paulina i Rafał, Toruń

Data imprezy
08-09-2018
Miejsce imprezy
TORUŃ
Wysoccy Marcin Beata

Jako mąż i żona już jesteśmy przeogromnie zadowoleni z Krzysia . Pełen profesjonalizm zachęcał do zabawy, konkursów był wyraźny i zrozumiały goście zadowoleni my też polecamy gorąco z nami też zagadywał jak dobry znajomy . Spisałeś się !!!!

Data imprezy
11-08-2018
Miejsce imprezy
Raczyn
Paweł i Monika

Gorąco POLECAMY ! Pełen Profesjonalizm ! Świetna Zabawa !

Data imprezy
25-08-2018
Miejsce imprezy
Mieszkowice
Asia

Pełen profesjonalizm, nikt nie siedział każdy się bawił. Z opinii gości najlepsze wesele na jakim byli pod względem oprawy muzycznej i konkursów polecamy każdemu nie ma sensu się zastanawiać

Data imprezy
17-08-2018
Miejsce imprezy
Poznań
Patrycja

Krzysztof przerósł nasze oczekiwania, wszyscy goście bawili się cały czas na parkiecie. Zabawy rewelacyjne, kolorowa chusta podbiła serca naszych gości. Muzyka idealnie dobrana dla każdego z gości ! Po prostu strzał w 10, wszystkim bardzo polecamy Dj Krisa – bez zastanowienia ponownie byśmy się zdecydowali na tego wodzireja wesela ! Krzysiu świetna robota !

Data imprezy
04-08-2018
Miejsce imprezy
Piła
AGATA I PAWEŁ

Świetny wodzirej! Dopasował muzykę oraz zabawy pod gości, nikt się nie nudził. My byliśmy wciąż zaaferowani weselem, ale dj Kris nad wszystkim panował, przypominał nam o zbliżających atrakcjach i trzymał nasw ryzach :).
Serdecznie polecamy!!!
Agata i Paweł

Data imprezy
27-07-2018
Miejsce imprezy
Piła
Monika i Kacper

Wszyscy nasi goście bawili się świetnie i długo będą wspominać nasze wesele. Świetny dobór muzyki, super konkursy, bardzo dobry kontakt z gośćmi i prowadzenie całej imprezy. Gorąco polecamy dj Krzysztofa!!!!

Data imprezy
07-07-2018
Miejsce imprezy
Grudziądz
Basia i Bartek

Goście świetnie się bawili, muzyka była idealnie dobrana. D j potrafił poderwać do tańca wszystkich gości. Przeprowadzone konkursy z nagrodami znakomicie urozmaiciły zabawę i bardzo dobrze wkomponowane były w scenariusz wesela. Polecamy i pozdrawiamy 🙂

Data imprezy
29-06-2018
Miejsce imprezy
Kobylnica k/Poznania
Gosia

Obsługa na najwyższym poziomie, wszyscy goście zadowoleni 🙂 Gdybyśmy jeszcze raz mieli ślub bez zastanowienia wybralibysmy Krisa 🙂

Data imprezy
23-06-2018
Miejsce imprezy
Jabłonowo
Ania i Dariusz

JESTEŚ NAJLEPSZY!!!!! Możemy polecić każdemu, najlepsza oprawa muzyczna jaką mogliśmy sobie wymarzyć. Krzysiu to bardzo pozytywna osoba! Uśmiechnięta i zaangażowana – odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Rewelacyjna muzyka dopasowana do gości, nagłośnienie oraz oświetlenie bardzo profesjonalne, dym, światełka… Mega atrakcje dodatkowe! Co chwilę się działo coś interesującego dzięki czemu goście praktycznie nie schodzili z parkietu Od samego początku do samego końca był pełen parkiet ludzi .Wszyscy są pod wielkim wrażeniem! Bardzo Ci dziękujemy! Jesteś najlepszy! Z czystym sumieniem polecamy wszystkim!!Mamy nadzieje, że jeszcze nie raz będziemy się z Tobą bawić! Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy! Ania i Dariusz

Data imprezy
16-06-2018
Miejsce imprezy
PIŁA
Aleksandra i Angel

Gdybym mogła dać milion gwiazdek to bym dała! Najlepszy DJ na świecie! Pełen profesjonalizm, cudowna organizacja, ogromna pomysłowość, zaangażowanie, wspaniały kontakt z młodą parą ale również z gośćmi weselnymi! Profesjonalny sprzęt ! Polecam z całego serca! Jezeli chcecie mieć profesjonalnie poprowadzone wesele z odrobiną wariacji to piszcie do niego !

Data imprezy
08-06-2018
Miejsce imprezy
Rzęszkowo
Marta i Bartosz

Od początku do samego końca Krzysztof okazał pełen profesjonalizm:) Goście nie schodzili z parkietu, a zabawy zorganizowane z ich udziałem ubawiły wszystkich do łez! 🙂 Nie wspominając już o tym, że ani przez chwilę nie musieliśmy się niczym martwić. Z czystym sumieniem możemy polecić Krzysia wszystkim Narzeczonym, którzy zastanawiają się kogo uczynić Wodzirejem tego najważniejszego w życiu wydarzenia! DJ Kris Cross, dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

Data imprezy
09-06-2018
Miejsce imprezy
Jędrzejewo
Malwina i Krzysztof

Dj Kris Cross! Krzysztof! Krzysiek! Nieważne jak by nie pisać to zawsze można na niego liczyć. Powiedzieć, że goście bawili się do samego rana to tak jakby nie powiedzieć nic 😉 impreza trwała w najlepsze na plaży jeszcze długo po tym jak wstało słońce! 😀 Zabawy podczas wesela świetnie zintegrowały wszystkich gości. Czy młody czy stary, czy z Polski czy z innych stron świata, każdy bawił się świetnie, a nogi bolały jeszcze dłuuugo po weselu. Z czystym sumieniem polecamy wszystkim przyszłym nowożencom 🙂

Data imprezy
02-06-2018
Miejsce imprezy
Chodzież
Kamila

Bardzo, bardzo polecam! Zabawa była świetna, muzyka idealnie dobrana, a zabawy takie, jakie chcieliśmy. Świetne jest to, że mogliśmy wybrać sobie scenariusz zabaw, jaki nam odpowiadał, czyli bez przebieranek, gadżetów i zbierania pieniędzy za taniec – innymi słowy, bardzo kulturalna zabawa przy świetnej muzyce 🙂

Data imprezy
01-06-2018
Miejsce imprezy
Leśniczówka Przyłęsko
Emilia i Artur

Wspaniały dj! W 100% polecamy usługi Krzysztofa! Dj poderwał do tańca wszystkich gości, nawet najbardziej opornych. Prowadzone przez niego zabawy znakomicie urozmaiciły wesele, poprowadzone były ze smakiem i bardzo dobrze wkomponowane były w całość. Daliśmy dj- owi wolną rękę co do repertuaru i była to dobra decyzja, bo każdy bawił się wyśmienicie. W czasie wesela nie musieliśmy się o nic martwić- Krzysztof nad wszystkim czuwał! Polecamy!!! 🙂

Data imprezy
12-05-2018
Miejsce imprezy
Łukęcin
Alicja

Szczerze polecam! Wybraliśmy Krzysztofa wyłącznie na podstawie opinii, które w 100% się potwierdziły. Przesympatyczny człowiek 🙂 Poprowadził nasze wesele idealnie, w wielu kwestiach nam doradził. Oprawa muzyczna wyborna. Do tego super oświetlenie, zabawne konkursy. Goście byli zachwyceni. Jeśli DJ na wesele to tylko DJ Kris Cross! 🙂

Data imprezy
21-04-2018
Miejsce imprezy
Żuków
Daria

Z Krzysztofem współpracuje już od bardzo dawna. Jako osoba zarządzająca hotelem i restauracją z przyjemnością wystawiam maksymalną ocenę 5! Krzysiu zawsze profesjonalnie doradzi z zakresu wyboru zabaw, prezentów i wystroju. Organizujemy już od kilku lat imprezy tematyczne m.in. andrzejki, karnawał, sylwester etc. Pełen optymizmu, zaangażowania i przede wszystkim otwarty na nowe koncepcje i wyzwania 🙂 Gorąco polecam!

Data imprezy
18-06-2017
Miejsce imprezy
Piła
Krzysztof

Jeśli poszukujecie doskonałego DJ i profesjonalnej obsługi imprezy weselnej to Pan Krzysztof spełni w 100% te oczekiwania. Doskonała muzyka dla każdego, wspaniała atmosfera, duże poczucie humoru, fajne zabawy, wszystko na bardzo wysokim poziomie i z klasą. Goście i Młoda Para doskonale się bawili. Bardzo dziękujemy Panu Krzysztofowi i gorąco go polecamy!!! 🙂 Nie zawiedziecie się!

Data imprezy
07-04-2018
Miejsce imprezy
Ujście
Marcin & Jenny

Kris Cross został nam polecony przez naszych znajomych ktorzy bawili sie na weselu prowadzonym przez niego. Szukalismy kogos kto bedzie w stanie prowadzic wesele zarowno w jezyku angielskim jak i polskim i udalo sie 😉 impreze poprowadzil swietnie!!! DZIEKI WIELKIE!!!

Data imprezy
22-07-2017
Miejsce imprezy
Piła
PAULINA i GRZEGORZ

Wybraliśmy Dj w ciemno, szukaliśmy w internecie i trafiliśmy w dziesiątkę 🙂 Dj bardzo sympatyczny i miły o wysokiej kulturze osobistej, dzięki jego doświadczeniu nasze wesele przebiegło wspaniale, muzyka była dobrana odpowiednio do wieku weselników, a przy konkursach wszyscy weselnicy zrywali boki ze śmiechu. Polecamy z całego serca Dj Krzysztofa, DZIĘKUJEMY !!! :):)

Data imprezy
29-04-2017
Miejsce imprezy
TRZCIANKA
Karolina i Łukasz

Nasz Dj. Właściwie Krzysztof Kowalski zadbał aby goście dobrze spędzali każda minutę na parkiecie. Wspaniałe wyczucie momentów, prowadzenia zabaw i niesamowity głos radiowy. Dziękujemy i polecamy każdym narzeczonym.

Data imprezy
20-05-2017
Miejsce imprezy
Sieraków
Marta & Artur

Pełen profesjonalizm !!! Po spotkaniu z DJ KRISS CROSS wiedzieliśmy że to strzał w 10 !!! Zarówno goście jak i my byliśmy zachwyceni oprawą muzyczną. Było dużo niespodzianek od Gości i Krzysztof fantastycznie się do nich dostosował. Muzyka świetna, urozmaicona – dla każdego coś dobrego 😉 Genialne zabawy weselne, świetna współpraca ! Mega POZYTYW !!! Serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną w tym wyjątkowym dla nas dniu.

Data imprezy
13-08-2017
Miejsce imprezy
Czarnków
Paulina

DJ Kris Cross Najlepsza zabawa ! Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wyśmienitą zabawę, która zarówno nam jak i gościom na długo zapadnie w pamięci. Emocje po weselu już opadły ale nasi goście wciąż wspominają prowadzone przez Krzysztofa zabawy z uśmiechem na twarzy, gdyż każdy mógł brać w nich udział, a ich intensywność była dobrana tak, żeby nie absorbowały zbyt dużo czasu i stanowiły miły przerywnik zabawy tanecznej. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usługi DJ-a, przede wszystkim dlatego, że dostosował się do wszystkich naszych sugestii. Jest urodzonym wodzirejem. DJ Kris Cross spełnił nasze wszystkie prośby. Wskazuje to na profesjonalizm i elastyczność. Dodatkowym atutem jest tu sprzęt jaki posiada. Oświetlenie sali czy dźwięku na wysokim poziomie. Spotkaliśmy się z opiniami, że nasze wesele było najlepszym na jakim bawili się nasi goście. Polecamy z całego serca ! Gdybyśmy mieli drugi raz podejmować decyzję kto ma poprowadzi całą imprezę weselną bez wątpienia był by to DJ Kris Cross !!!!

Data imprezy
16-06-2017
Miejsce imprezy
Piła
Dominika i Lech

Wszystkim polecamy dj Krzysztofa! Pełen profesjonalizm! Bardzo sympatyczny i miły. Zabawy, które zaproponował i poprowadził bardzo urozmaiciły nasze wesele. Wszystkim się podobały. Repertuar dostosowany do naszych potrzeb. Krzysztof zawsze służył nam pomocą i radą. Atmosfera stworzona przez dj’a zachęcała, by być na parkiecie jak najdłużej. Dziękujemy bardzo za udaną oprawę muzyczną. Jeszcze raz gorąco polecamy!!

Data imprezy
03-09-2016
Miejsce imprezy
Sieraków
Natalia Lewandowska

Z czystym sumieniem polecamy dj Kris Cross! Wesele mielismy 15 lipca 2017 r. Mieszkamy z mezem za granica, a kontakt z Krzysztofem byl bardzo latwy i profesjonalny. Oprawa muzyczna na weselu byla taka jaka sobie wymarzylismy. Wszyscy dobrze sie bawili, a parkiet byl caly czas pelny. Kazdy znalazl cos dla siebie : muzyke z lat 80, nowoczesne przeboje i takze disco polo, oczywiscie wszystko uzgodnione z nami wczesniej. Zabawy takze byly super, nie za duzo, ale bardzo wesolo. Krzysztof zaproponowal zabawe przebierana co okazalo sie hitem na weselu. Kazdy dostal peruke, kwiaty, zabawne okulary, smieszne maski. Do dzis wspominamy i smiejemy sie ze zdjec. Szczerze polecamy. Natalia i Darek

Data imprezy
15-07-2017
Miejsce imprezy
Piła
Weronika i Łukasz

Dlaczego wybraliśmy pana Krzysztofa ? Czysty przypadek. Po przeczytaniu kilkunastu bardzo dobrych opinii zaufaliśmy i zdecydowaliśmy się na usługę. Powiem szczerze był to strzał w 10. Przesympatyczny człowiek i w pełni zaangażowany w to co robi. Pomagał, podsuwał pomysły. Repertuar dopasowany do każdego i nie zabrakło oczywiście piosenek które sobie zażyczylismy. Wspaniale poprowadzona impreza więc goście się nie nudzili. Oczepiny no właśnie było śmiechu co nie miara. Z czystym sumieniem mogę polecić pana Krzysztofa bo wesele było takie jakie sobie wymarzyliśmy:) Dziękujemy pięknie 🙂

Data imprezy
28-04-2017
Miejsce imprezy
Piła
Karolina i Marcin

Z całego serca polecamy Krzysztofa ! Pełen profesjonalizm ! pomocny , pozytywny i bardzo miły człowiek, dzięki niemu nie musieliśmy się stresować , że coś wyjdzie nie tak 🙂 W pełni mu zaufaliśmy ! A muzyka świetna , ruszyła każdą osobę od stołu niezależnie od wieku 🙂 Dziękujemy i pozdrawiamy Karolina i Marcin

Data imprezy
22-04-2017
Miejsce imprezy
Radzicz
Joasia

Witam… Polecamy Krzysztofa!! U nas na weselu wszyscy dobrze się bawili. DJ tak rozgrzał nam parkiet że i rodzice i nasi przyjaciele razem się bawili. Nie było nikogo kto siedział przy stole. Wspaniałe poprowadzone zabawy te zapoznawcze i konkursowe. Osoba która jest na właściwym miejscu potrafi zagrać wszystko. Krzysztof był dla nas wielkim wsparciem i wiele nam pomagal. Pozytywny człowiek zawsze z usmiechem na twarzy. Jeszcze raz dziękujemy za ten wspaniały dzień jak i szaloną noc… :):)

Data imprezy
17-06-2017
Miejsce imprezy
Jędrzejewo
Ewelina

Serdecznie polecamy Krzysztofa 🙂 Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości oprawy naszego wesela. DJ już od pierwszego spotkania zrobił na nas wrażenie człowieka, który zna się na tym co robi. Zajął się nami profesjonalnie, doradził jakie wybrać zabawy itp. W trakcie imprezy dostosowywał się pod naszych gości i ich temperament. Miał chyba wszystkie piosenki których zażyczyli sobie nasi goście (od 15 do 70 lat). Bawił się dosłownie każdy pomimo małego wesela. Zabawa w 100% się udała a my jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że nasz dzień powierzyliśmy temu DJowi Bardzo polecamy 🙂

Data imprezy
21-04-2017
Miejsce imprezy
wąsosz
Bogna i Łukasz

Polecamy na wesele, pełne profesjonalizmu podejście do tematu wesela, DJ posiada doświadczenie, poprowadził wesele lepiej niż niejedna orkiestra, osoby najbardziej sceptycznie podchodzące do DJ były bardzo pozytywnie zaskoczone 🙂 Dziękujemy Krzysiek i pozdrawiamy Bogna i Łukasz

Data imprezy
26-07-2017
Miejsce imprezy
Piła
Karolina

Z czystym sumieniem mogę polecić Krzysztofa jako DJ-a na imprezę weselą. Pełen profesjonalizm, sprzęt na najwyższym poziomie oraz fantastyczne oświetlenie, powodowało, że nie musiałam się martwić o oprawę artystyczną. Co więcej w trakcie imprezy Krzysztof dzielił się swoim doświadczeniem również w pozostałych obszarach związanych z weselem. Polecam.

Data imprezy
16-07-2016
Miejsce imprezy
Poznań
Zosia i Sylwek

Serdecznie polecamy Krzysztofa. Zapewnił nam przepiękną oprawę muzyczną podczas ceremonii ślubu cywilnego w pałacowym ogrodzie i świetną zabawę na weselu. Konkursy, oczepiny poprowadzone przez niego ruszyły z miejsc nawet najbardziej opornych. Bardzo dobry kontakt, fachowe porady i doświadczenie dały nam pewność, że wesele będzie udane. Polecamy w 100%

Data imprezy
29-04-2016
Miejsce imprezy
Iwno
Martyna i Mateusz

To nie pierwsze wesele, na którym mieliśmy przyjemność bawić się pod oprawą muzyczną Dja KRIS CROSS, dlatego nie wyobrażaliśmy sobie zorganizowania własnego ślubu bez Krzyśka. Organizacja całej oprawy muzycznej przebiegła w bardzo miłej atmosferze, kontakt z Dj znakomity. Goście po weselu bardzo zachwyceni, nie spodziewaliśmy się , że aż tak będą się bawić- Ale to właśnie dzięki NIEMU. Ps. Jeżeli chcecie się wspaniale bawić i zadowolić swoich gości -nie widzimy innej alternatywy.

Data imprezy
08-01-2016
Miejsce imprezy
Wałcz
Ola i Maciek

23 kwietnia 2016 – nasze wesele – ten dzień dzięki Tobie Krzysztofie, zostanie w naszej pamięci na bardzo długo. Rewelacyjny człowiek na odpowiednim miejscu. Nic dodać, nic ująć. Zabawa, w którą włączył się każdy gość. Muzyka dla każdego- młodego i seniora. O tak ! To Tobie zawdzięczamy uśmiechy na twarzach gości, bo przecież oni są dla młodych najważniejsi w tym dniu. Dj, którego poleciła nam koleżanka okazał się strzałem w dziesiątkę! Profesjonalne podejście do każdego, nawet najmniejszego szczegółu. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY ! 😉

Data imprezy
23-04-2016
Miejsce imprezy
Choszczno
Paulina i Kamil

Serdecznie polecamy DJa KRIS CROSS, którego sami znaleźliśmy niejako przez przypadek przeszukując internet, który przyjechał poprowadzić nasze wesele z dość daleka i świetnie zajął się oprawą muzyczną, zabawą i gośćmi. Mimo, że wesele było małe to goście ciągle się bawili, wszyscy byli zadowoleni. Nie było żadnych problemów. Bardzo spodobało nam się profesjonalne podejście dj-a do tematu, przykładowy scenariusz wesela, który jednak mogliśmy ostatecznie modyfikować, dużo porad od fachowca, dobry kontakt, dostosowanie muzyki do naszych i gości upodobań, a jednocześnie służenie własnym doświadczeniem i radą, również w kwestiach formalnych, jak np. sprawy związane z ZAIKSem. Bardzo dziękujemy i serdecznie polecamy!

Data imprezy
28-05-2016
Miejsce imprezy
Rudziniec Gliwicki
Patrycja i Dawid

Witam ! Chcialabym wraz z mężem polecic DJ KRIS CROSS . Oprawa muzyczna na najwyższym poziomie.Muzyka podobala sie zarowno nam jak i naszym gościom. Zabawy zorganizowane bardzo fajne 🙂 . Bardzo chcemy podziekowac za tak super zabawe !! POLECAMY POLECAMY I JESZCZE RAZ POLECAMY !! 🙂

Data imprezy
03-06-2016
Miejsce imprezy
Szczecinek
Agnieszka i Damian

ak najbardziej polecamy DJ’a Kriss Cross! Wybraliśmy go w ciemno" kierując się pozytywnymi komentarzami oraz filmikami na różnych portalach. Nie zalujemy.mimo dużej odległości udało nam się bezproblemowo ustalić wszystko. Wesele było jak najbardziej udane,wszyscy się świetnie bawili.podczas zabaw mieliśmy ubaw po pachy. Przy małej awarii prądu Krzysztof zachował zimna krew i wszystko wyszło wspaniałe 🙂 Polecamy !

Data imprezy
02-07-2016
Miejsce imprezy
Charzykowy
Aga/Michał

Wybraliśmy Krzysztofa spośród wielu prezentowanych sylwetek DJ’ów na różnych portalach tematycznych i posiłkując się bardzo dobrymi opiniami na jego temat. Poza tym jest bardzo sympatycznym gościem o przyjaznym usposobieniu – czyli takim z którym współpracuje się bardzo dobrze:) Krzysztof jest mocno zaangażowany w to co robi więc nie ma niedopowiedzianych kwestii czy problemów które wychodzą w trakcie imprezy – mało tego w naszym przypadku uświadomił nas że mamy zamówiony lokal do 2 w nocy a nie do 4 – za co bardzo dziękujemy, bo szkoda byłoby zakończyć przedwcześnie taką wspaniałą imprezę… No właśnie – oprawa muzyczna super, nasi gości i my sami bawiliśmy się najlepiej na świecie! Początkowo byliśmy sceptycznie nastawieni na robienie zabaw w trakcie wesela, ale zachęceni przez Krzycha zdecydowaliśmy się na te polecone przez niego i wiecie co – było to świetne – można było uśmiać się do łez:))). Mamy same wspaniałe wspomniane z tamtej nocy – chcielibyśmy powtórzyć to szaleństwo jeszcze raz! Nie zastanawiajcie się – Krzysztof jest najlepszy i na pewno nie będziecie żałować. Bardzo dobrze doradza, bo to profesjonalista w pełnym słowa znaczeniu, więc warto go posłuchać. Polecamy! Polecamy! Polecamy!!! Wielkie dzięki Krzysztof!

Data imprezy
19-12-2015
Agnieszka i Mateusz Krawczyk

Serdecznie polecamy DJ’a Kris Cross 🙂 Wesele było prowadzone na najwyższym poziomie, świetne zabawy, muzyka różnorodna. Zaznaczamy, że wybraliśmy go posiłkując się tylko opiniami w internecie, czego absoultnie nie żałujemy. Mamy nadzieję,że jeszcze kiedyś będzie nam dane bawić się na weselu, które poprowadzi Kris Cross 🙂

Data imprezy
15-08-2015
Kasia i Mateusz

Dj Kris Cross wybraliśmy sugerując sie opinią znajomej nam osoby i musimy przyznać, że był to srzał w 10 🙂 Prowadzący swoją osobą, przeróżnymi zabawami i całą oprawą potrafi porwać do zabawy najbardziej zatwardziałe towarzystwo. Dobór muzyki do indywidualnych potrzeb pozwala każdemu -czy starszemu czy młodszemu znaleźć coś dla siebie… Gorąco polecamy i serdecznie dziekujemy za poprowadzenie naszego wesela. Kasia & Mateusz

Data imprezy
06-06-2015
Natalia

Pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, zaangażowanie w całokształt studniówki, świetna oprawa muzyczna gorąco polecam

Elwira i Łukasz

Pełen profesjonalizm, dziękujemy za super wesele! Nie mogliśmy lepiej trafić

Marta i Konrad

Krzysiu, dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym ślubie.Nie zamienilibyśmy Ciebie na nikogo innego. Bez obaw będziemy polecać Cię znajomym, mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję bawić się na prowadzonej przez Ciebie imprezie. To jest dj na najwyższym poziomie. Jeśli jeszcze ktoś się waha – to nie bądźcie głupi, Krzysiek was nie zawiedzie:D !!!! Pozdrawiamy Marta i Konrad.

Ewelina i Bartek

ak super dj nie znaliśmy 🙂 od początku współpraca aż do samego końca układała się wręcz wzorcowo. Profesjonalna obsługa wesela, dobór muzyki wszystko to złożyło się na pozytywną opinię o Krzyśku. Do tego jest to równy gość, uśmiechnięty, wesoły. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy!

Renata i Kamil

Dziękujemy za wspaniale poprowadzone wesele za oprawę muzyczną, wszystkim gościom jak i również znajomym bardzo się podobało, chcieliśmy mieć wyjątkowe wesele i muzyka która towarzyszyła nam dzięki Krzysztofowi jak i zabawy sprawiła ze poczuliśmy się jak w bajce. Nigdy nie zapomnimy tego dnia i cieszymy się ze to właśnie Ty grałeś na naszym weselu. POLECAMY

Kinga i Bartek

Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną, zabawne konkursy i kapitalne dopasowanie się do potrzeb wszystkich gości na weselu Dziękujemy też za współpracę przed uroczystością , podpowiedzi, dobre rady i sugestie oraz za bezproblemowy kontakt i pełne zaangażowanie! Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy Profesjonalnie, kulturalnie, zabawnie,perfekcyjnie!!!

ASIA& ŁUKASZ

Na imprezie weselnej poprowadzonej przez Krzysia bawiliśmy się juz drugi raz i nie wyobrażaliśmy sobie aby nie zagrał u nas na weselu. 🙂 jest znakomitym wodzirejem 🙂 muzyka jaka puszczał i zabawy jakie były podobały sie zarówno nam jak i gościom weselnym 🙂 było super – slubowac juz drugi raz nie bedziemy ale polecac u naszych znajomych Krzyska bedziemy na pewno :)Pozdrawiamy Asia& Łukasz

Dominika i Jędrzej

Do Krzycha trafiliśmy troszkę przypadkiem, ale okazał się strzałem w dziesiątkę 🙂 Świetny kontakt, pełen profesionalizm, wszystko z nim można załatwić 🙂 Choc nie byliśmy łatwymi klientami to dogodził nam w 100 % 🙂 Szeroki przekrój muzyki zaspokoił nawet najbardziej wymagające gusta naszych gości 🙂 bez podziału na młodych i starych wszyscy bawili się wyśmienicie 🙂 dodatkowo uroku całej imprezy dodawały efekty dymne, bańkowe i świetlne 🙂 Po prostu Firma godna polecenia 🙂 Dziękujemy i pozdrawiamy Dominika i Jędrzej

Bianca i Krzysztof

Z czystym sumieniem możemy polecić Dj Krisa Crossa 🙂 poprowadził nasze wesele bez zarzutu! Muzyka dobrana dla każdego, zarówno dla młodszych jak i starszych. Goście bawili się znakomicie. Ogromny plus za światła, bańki i dym, dzięki którym atmosfera na sali była jeszcze lepsza;)

Patrycja i Martin Wheeldon

Dziekujemy Krzysztofie za swietnie dobrana muzyke i konkursy na naszym weselu. Goscie bawili sie wymienicie przy prezentowanym repertuarze oraz pelnych humoru konkursach. Polecamy kazdemu!Rowniez wielkie dzieki za swietna komunikacje przed weselem. Powodzienia i wielu sukcesow!

Agnieszka i Michał Radowscy

Najwyższy poziom obsługi. Błyskotliwość, wspaniale dobrany repertuar dają niezapomniany efekt. Sprzęt niezawodny, oświetlenie dodaje blasku. Nikt nie siedział, wszystkim nogi same szły w tany;) Całym sercem polecamy, wspaniale wrażenia!

paati0606

Z ogromną przyjemnoscia możemy polecić dj kris cross który niesamowicie poprowadził oprawę naszego wesela. Muzyka dobrze dobrana zarowno dla młodych jak i dla starszych. Każdy z naszych gości bawił się bardzo dobrze. Polecamy i jeszcze raz dziękujemy: )

Aga/Michał

Wybraliśmy Krzysztofa spośród wielu prezentowanych sylwetek DJ’ów na różnych portalach tematycznych i posiłkując się bardzo dobrymi opiniami na jego temat. Poza tym jest bardzo sympatycznym gościem o przyjaznym usposobieniu – czyli takim z którym współpracuje się bardzo dobrze:) Krzysztof jest mocno zaangażowany w to co robi więc nie ma niedopowiedzianych kwestii czy problemów które wychodzą w trakcie imprezy – mało tego w naszym przypadku uświadomił nas że mamy zamówiony lokal do 2 w nocy a nie do 4 – za co bardzo dziękujemy, bo szkoda byłoby zakończyć przedwcześnie taką wspaniałą imprezę… No właśnie – oprawa muzyczna super, nasi gości i my sami bawiliśmy się najlepiej na świecie! Początkowo byliśmy sceptycznie nastawieni na robienie zabaw w trakcie wesela, ale zachęceni przez Krzycha zdecydowaliśmy się na te polecone przez niego i wiecie co – było to świetne – można było uśmiać się do łez:))). Mamy same wspaniałe wspomniane z tamtej nocy – chcielibyśmy powtórzyć to szaleństwo jeszcze raz!
Nie zastanawiajcie się – Krzysztof jest najlepszy i na pewno nie będziecie żałować. Bardzo dobrze doradza, bo to profesjonalista w pełnym słowa znaczeniu, więc warto go posłuchać. Polecamy! Polecamy! Polecamy!!!
Wielkie dzięki Krzysztof!

Kasia/ Michał

Dj Krisa mieliśmy z polecenia zaufaliśmy mu całkowicie i to była najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Wszystko było dopięte na ostatni guzik pomimo dzielących nas od siebie kilometrów. Wesele było cudowne goście wspaniale bawili się do samego rana oraz chętnie brali udział w konkursach. Podsumowując fajna muzyka naorawde dla każdego, śmieszne konkursy z nagrodami no i przede wszystkim jest to wspaniały uśmiechnięty człowiek do tego bardzo skrupulatny ? Szczerze polecamy Kasia i Michał

Magdalena i Łukasz

Wszystkie osoby współtworzące nasze wesele dobieraliśmy z ogromną starannością. Podobnie było z Dj-em Kriss Cross. Analiza i szczegółowe przygotowanie wszystkich elementów jeszcze przed zabawą, profesjonale prowadzenie imprezy, perfekcyjne przeprowadzenie wszystkich elementów potwierdzają , że nasz wybór był strzałem w dziesiątkę. Zarówno my jak i wszyscy goście bawili się znakomicie, a imprezę wspominają do dzisiaj.
Serdecznie polecamy współprace z Krzyśkiem!

Aleksandra & Łukasz

Oprawa muzyczna na najwyższym poziomie. Ogromne słowa uznania dla Krzysia za umiejętność włączenia wszystkich gości weselnych do zabawy w sposób dyskretny i nienachalny. Podczas wesela odbyło się wiele zabaw i konkursów – wszyscy nasi goście byli zachwyceni! Bezproblemowy kontakt, możliwość ustalenia wszystkich szczegółów z przed jak i w trakcie imprezy. Dodatkowo DJ dysponuje fantastyczna oprawa świetlną imprezy, lasery, dym itp. Dj Kris Cross sprawdził się w 200 % – polecamy ? ?

Maciej i Gosia

Szczerze polecamy. Profesjonalista. Dobrze dobrana muzyka, świetna konferansjerka, z wyczuciem i humorem. Świetna dykcja – co nie zawsze jest atutem osób prowadzących imprezy. Fajnie przeprowadzone zabawy (nasi goście potem “pożyczali” je na swoje wesela). Pan Krzysztof wyczuł bardzo dobrze nasze potrzeby, a to jest kluczowe. Każda para ma bowiem różne oczekiwania. I myślę, że Pan Krzysztof w każdej wizji wesela sprawdzi się bardzo dobrze.

Weronika i Mateusz

Dj’a wybieraliśmy w ciemno i szczerze powiedziawszy lepiej trafić nie mogliśmy ☺bardzo przyjazny i pomocny dj, który potrafi rozkręcić towarzystwo super zabawami i pasującą pod wszystkie gusta muzyką. Odzwierciedleniem tego była zabawa do białego rana. POLECAMY!!!

Agata

Dj Kris Cross – niezawodny, godny zaufania, dający się lubić od pierwszego muzycznego nagrania:) Zaangażowany od początku, słuchający uwag. Otwarty, uśmiechnięty. Och i ach – taki był weselny ubaw. Konkursy super, nagrody oryginalne. Młodzi zadowoleni, a goście wytańczeni:) Jest, co wspominać, my dziękujemy i rekomendacje dalej innym przekazujemy!

Kasia i Mateusz

Dj Kris Cross wybraliśmy sugerując sie opinią znajomej nam osoby i musimy przyznać, że był to srzał w 10 ? Prowadzący swoją osobą, przeróżnymi zabawami i całą oprawą potrafi porwać do zabawy najbardziej zatwardziałe towarzystwo. Dobór muzyki do indywidualnych potrzeb pozwala każdemu -czy starszemu czy młodszemu znaleźć coś dla siebie… Gorąco polecamy i serdecznie dziekujemy za poprowadzenie naszego wesela. Kasia & Mateusz

Paulina i Grzegorz

Bardzo polecamy, wspaniały dj …świetnie poprowadził nasze wesele i co najważniejsze dopasuje sie do każdego klimatu imprezy:) mega profesjonalnie Dziękujemy Paulina i Grzesiek ?

Dorota & Damian

Nadal jesteśmy pod wrażeniem, pomimo że nasza impreza była mocno kameralna, doskonale sobie poradził. Bardzo dobry kontakt z gośćmi, kreatywność i przygotowanie. Krzysiek wykazał się pełnym profesjonalizmem pod każdym względem, potrafi poprowadzić chyba każda imprezę, doskonale sprawdził się również jako wodzirej.
Gorąco polecamy i mamy nadzieję że jeszcze będzie nam dane się wspólnie bawić.
Dziękujemy i pozdrawiamy,

Dorota & Damian

Agnieszka i Mateusz

Serdecznie polecamy DJ’a Kris Cross ?
Wesele było prowadzone na najwyższym poziomie, świetne zabawy, muzyka różnorodna.
Zaznaczamy, że wybraliśmy go posiłkując się tylko opiniami w internecie, czego absoultnie nie żałujemy.
Mamy nadzieję,że jeszcze kiedyś będzie nam dane bawić się na weselu, które poprowadzi Kris Cross ?

Data imprezy
15.08.2015
Milena i Bartosz

Nasze Wesele odbyło się 30 maja, a my dopiero zebraliśmy się do wpisania opinii ? Dziękujemy serdecznie za poprowadzenie Naszych poprawin. Profesjonalny sprzęt, doskonałe oświetlenie, bańki mydlane oraz odpowiednio dobrany repertuar – wszystko to zachęcało do zabawy. Konkursy przeprowadzone genialnie. Gorąco polecamy!!! Krzysiek to profesjonalista, który kocha to, co robi…. Milena i Bartosz

Daria i Łukasz

Wybrałem wraz z narzeczoną Dj Krzysztofa przez stronę internetową. Szukaliśmy osoby która będzie miała bogaty wachlarz muzyczny jak również umili gościom czas w postaci nietuzinkowych zabaw. Trochę obawialiśmy się czy Krzysztof sprosta naszym oczekiwaniom lecz pierwszy kontakt przez skype rozwiał nasze wątpliwości. Co do wesela nie obyło się bez małych niedociągnięć lecz w porę zostały naprawione przez Dj.
Chcemy z tej strony podziękować Krzysztofowi za prowadzenie naszego wesela.
Pozdrawiamy
Daria i Łukasz

Afzal

Monika i Kamil powiedział: Wrzesień 20, 2012 w 9:34 pm Witamy Serdecznie,Chcemy podziękować My jak i gocise jestesmy jeszcze pod wrazeniem.Spelniles wszelkie nasze oczekiwania muzyczne na weselu.Tylko wielcy profesjonalisci tak potrafia!!!!!!To był nasz dzień idealny, pełen emocji i ogromnej radości jedyny i niezapomniany nie tylko dla nas ale także dla naszych rodzin i przyjacif3ł.Dzięki za waszą pomoc i wspf3łpracę. Fajne to uczucie i serdecznie dziękujemy i na pewno będziemy polecać na przyszłość.

Gosia i Maciej

Bardzo dziękujemy za cudowny wieczór ? Krzysiek to pełen profesjonalista, wszystko zorganizowane w 100%. Muzyka dobierana do gustu gości. Szczerze polecamy ?
Gosia i Maciej z Inowrocławia

Maciej i Paulina

Wesele odbyło się 6 września 2014 roku, dopiero zebraliśmy się do wpisania opinii. Wszyscy zarówno starsi jak i młodzież byli mega zadowoleni z oprawy muzycznej wesela. Każdy znalazł coś dla siebie. Na spotkaniu przed weselem Krzysztof zrobił na nas ogromne wrażenie swoim profesjonalizmem i tylko utwierdziliśmy się w przekonaniu w dniu wesela, kiedy musieliśmy dokupywać dodatkowe godziny sali, bo goście nie chcieli zejść z parkietu:) Krótko mówiąc GORĄCO POLECAMY i jesteśmy bardzo zadowoleni, rodzina i znajomi także!!

Agnieszka i Marek

DJ Kris Cross’a wybraliśmy „w ciemno” na podstawie opinii na stronach internetowych i był to strzał w dziesiątkę! Jesteśmy pod wielki wrażeniem jak profesjonalnie, z pełnym zaangażowaniem, poczuciem humoru, lekkością „zachęcania” gości do zabawy, pogodą ducha i szczerym uśmiechem poprowadził nasze wesele.
Muzyka i oświetlenie były idealnie dobrane, dzięki czemu bawiliśmy się do białego rana! Dodatkowe efekty w postaci baniek mydlanych dopełniły nasz pierwszy taniec, a dzieciom sprawiły wiele radości ?
Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie polecamy!

Natalia i Paweł

Pełen profesjonalizm, wielkie zaangażowanie, nowoczesny sprzęt, świetnie oświetlenie i tak można by wymieniać bo to tylko kilka atutów jakie posiada Dj Kris. Nasi goście świetnie się bawili na naszym weselu i Ci młodzi jak i ciut starsi. Bez wahania polecamy Krzysztofa!!!!Jeszcze raz dziękujemy:)

Elwira i Łukasz

Dj PRO! Wszystko szczegółowo omówione, super konkursy i podejście do gości! Polecamy wszystkim przyszłym parom młodym! Pozdrawiamy!

Olka&Michał

Impreza weselna udała się rewelacyjnie!
Wszystko zgodnie z ustaleniami – BEZ disco polo oraz tzw. muzyki biesiadnej. Leciały tylko najlepsze kawałki :). Goście bawili się świetnie (zarówno “ciocie i wujkowie” jak i towarzystwo w przedziale 20-35).Wszyscy podkreślali, że wybór DJ-a to strzał w dziesiątkę!

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Ewa i Michał

Co by wiele nie pisać było SUPER! Pomimo wiadomych obaw, dlaczego nie zespół, to nawet najstarsi goście się bawili. Pani fotograf stwierdziła, że nie widziała tylu ludzi bawiących się na weselu. Jeżeli kogoś nie było na parkiecie to znak, że była przerwa lub był zbyt zmęczony by tańczyć. Reasumując: – muzyka super, każdy znalazł coś dla siebie, – super zabawy nie pozwoliły gościom się nudzić, – bańki mydlane robiły szał wśród najmłodszych, – wiele efektów świetlnych tworzyły super nastrój. Poza tym bezcenne porady i propozycje dotyczące wesela. Po prostu Krzychu wie, co, jak i kiedy robić. Za to i za wszytko inne jeszcze raz serdecznie dziękujemy!

M N

Moja opinia nie będzie twórcza:). Potwierdzam – Krzysztof to w pełni ukształtowany profesjonalista, dbający o relacje przed- i posprzedażowe. Otwarty na wszelkie propozycje (utworów zwłaszcza), sugerujący najlepsze rozwiązania. Skorzystaliśmy z usług Krzyśka przy oprawie 40-tki męża w przysłowiowe „ciemno” nie bez wątpliwości (czyt. bez polecenia). Spokojnie – nic nas i prowadzącego nie zaskoczyło, a goście docenili warsztat DJ , trafność dobranej muzyki i jakość sprzętu i nagłośnienia.
Jednym słowem – dla wahających się – z czystym sumieniem polecam. Z pewnością impreza będzie przy takim poziomie usług bardzo udana.
MN

Agata i Jakub

Dziękujemy serdecznie za poprowadzenie Naszego wesela. Profesjonalny sprzęt, doskonałe oświetlenie oraz odpowiednio dobrana muzyka – która zachęcała gości do zabawy. Konkursy przeprowadzone genialnie. Gorąco polecamy!!!

Dominika i Michał

Pełen profesjonalizm w każdym calu ? dziękujemy i pozdrawiamy

Marta i Konrad

Witaj Kris jeszcze raz dziękujemy za świetną oprawę muzyczną- do dnia dzisiejszego wspominamy wszystko z wielkimi uśmiechami na twarzach ?
Dzień naszego ślubu był bajkowy, piękny i pełen miłych niespodzianek. Na początku oczywiście przyszła ,,żona” kręciła nosem i się trochę obawiała, goście również mówili, że jak to nie będzie zespołu – to kto zabawi gości… Nawet właściciel sali weselnej był sceptycznie nastawiony, twierdził że widziała już wielu dj i zazwyczaj przynoszą ze sobą laptopa i dwa głośniki, a wesele kończy się płaczem Panny Młodej, która przecież wyobrażała sobie wesele całkiem inaczej, a goście nie maja chęci na zabawę bo to nie to samo co zespół. Należy zaznaczyć, że nasze ,,wesele” było bardzo małe bo na 35 osób. My jednak byliśmy uparci i nie zwracaliśmy uwagi na to co mówią inni. I intuicja nas nie myliła!!!! Goście byli super zadowoleni, a jeden znajomy powiedział, że gdyby miał brać jeszcze raz ślub to wziął by dj – oczywiście Kris Crossa :D. Obsługa sali po weselu stwierdziła jednoznacznie- mieliście dj-a z najwyższej półki. Wybór muzyki był zarówno pod kątem młodszych gości i tych troszeczkę starszych. Zabawy, które się odbyły, były z gustem i dobrym smakiem i za to dziękujemy bo nasze wesele było dzięki temu na poziomie, bez głupich docinek i rozbierania, zaglądania pod spódnice.
Każdemu polecimy Krzyśka, bo jest profesjonalistą i po całości można mu zaufać!!!! Uważamy, że wieść o najlepszym dj z Wielkopolski rozniesie się po nie tylko po Wielkopolsce, ale tez po całym woj. Zachodniopomorskim i będziemy mieli jeszcze sposobność pobawić się na weselu, gdzie będzie grał dj Kris Cross. Warto zaufać temu młodemu człowiekowi, ale jak widać z wielkim doświadczeniem. My zaufaliśmy w ,,ślepo” (Krzyśka znaleźliśmy przez internet krótko przed naszym ślubem:)) i NIE żałujemy!!! POLECAMY i jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że do zobaczenia, było nam bardzo miło Cię poznać :D.
Pozdrawiamy Cię serdecznie Marta i Konrad ?

Asia i Piotrek

Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej naszego wesela przygotowanej przez DJ Krisa. Znaleźliśmy go w internecie polegając tylko na komenarzach i nie żałujemy tej decyzji. Świetnie dopasowana oraz elastycznie zmieniana na życzenie gości muzyka. Do tego pomysłowe zabawy prowadzone w bardzo interesujący sposób. Gorąco polecamy!

Lidka i Przemek

Długo wybieraliśmy zanim się zdecydowaliśmy ale na dzień dzisiejszy nie żałuje. Kontakt z DJ Krisem był przyjemnością. Liczył się z naszym zdaniem każda zmianka w programie wesela nie była najmniejszym problemem nawet dzień przed weselem jak i na nim. Konkursy przeprowadzone genialnie DJ Kris umiał włączyć wszystkich gości do zabawy. Impreza przeprowadzona na wysokim poziomie. Potrafił zachęcić gości w każdym wieku do zabawy na parkiecie. Gorąco i serdecznie polecamy.

Aleksander i Renata

DJ Kris jest niewątpliwym fachowcem w swojej dziedzinie: sprzęt, obsługa techniczna i artystyczna, tak jak i pomysł na zabawę – co chyba najważniejsze – na wysokim poziomie. Wszystko to zresztą jest oczywiste – ma doświadczenie i umiejętnie je wykorzystuje, a dla nas istotne jest to, że rozmawia się z nim konkretnie, a on robi to, co mówi. Niby to nic dziwnego, ale w naszych czasach zasługuje taka cecha na specjalne wyróżnienie.
Jak najbardziej polecamy!
A&R

Ewelina i Bartek

Tak super dj nie znaliśmy ? od początku współpraca aż do samego końca układała się wręcz wzorcowo. Profesjonalna obsługa wesela, dobór muzyki wszystko to złożyło się na pozytywną opinię o Krzyśku. Do tego jest to równy gość, uśmiechnięty, wesoły. Serdecznie polecamy i pozdrawiamy!

Ewelina i Mateusz

Pana Krzysztofa wybraliśmy po przeczytaniu bardzo pozytywnych opini. Ze względu na dużą odległość spotkaliśmy się tylko raz aby ustalić szczegóły wesela (odbyło się 28.09.13). DJ Kris Cross udzielił nam wielu wskazówek i sugestii, które sprawdziły się w trakcie imprezy w 100 %. Wzbudził nasze zaufanie ? wesele poprowadził w pełni profesjonalnie, z dużą dawką uśmiechu a muzykę dobrał tak, że na parkiecie tańczyli wszyscy bez względu na wiek i upodobania muzyczne. Polecamy i jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą imprezę. Ewelina i Mateusz.

Data imprezy
28.09.13
Renia i Kamil

Dziękujemy za wspaniale poprowadzone wesele za oprawę muzyczną, wszystkim gościom jak i również znajomym bardzo się podobało, chcieliśmy mieć wyjątkowe wesele i muzyka która towarzyszyła nam dzięki Krzysztofowi jak i zabawy sprawiła ze poczuliśmy się jak w bajce. Nigdy nie zapomnimy tego dnia i cieszymy się ze to właśnie Ty grałeś na naszym weselu. POLECAMY

Kinga i Bartek

Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną, zabawne konkursy i kapitalne dopasowanie się do potrzeb wszystkich gości na weselu ? Dziękujemy też za współpracę przed uroczystością , podpowiedzi, dobre rady i sugestie oraz za bezproblemowy kontakt i pełne zaangażowanie! Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy . Profesjonalnie, kulturalnie, zabawnie,perfekcyjnie!!!

asia&łukasz

Na imprezie weselnej poprowadzonej przez Krzysia bawiliśmy się juz drugi raz i nie wyobrażaliśmy sobie aby nie zagrał u nas na weselu. ? jest znakomitym wodzirejem ? muzyka jaka puszczał i zabawy jakie były podobały sie zarówno nam jak i gościom weselnym ? było super – slubowac juz drugi raz nie bedziemy ale polecac u naszych znajomych Krzyska bedziemy na pewno :)Pozdrawiamy Asia& Łukasz

Dominika i Jędrzej

Do Krzycha trafiliśmy troszkę przypadkiem, ale okazał się strzałem w dziesiątkę ? Świetny kontakt, pełen profesionalizm, wszystko z nim można załatwić ? Choc nie byliśmy łatwymi klientami to dogodził nam w 100 % ? Szeroki przekrój muzyki zaspokoił nawet najbardziej wymagające gusta naszych gości ? bez podziału na młodych i starych wszyscy bawili się wyśmienicie ? dodatkowo uroku całej imprezy dodawały efekty dymne, bańkowe i świetlne ? Po prostu Firma godna polecenia ? Dziękujemy i pozdrawiamy
Dominika i Jędrzej

Bianca i Krzysztof

Z czystym sumieniem możemy polecić Dj Krisa Crossa ? poprowadził nasze wesele bez zarzutu! Muzyka dobrana dla każdego, zarówno dla młodszych jak i starszych. Goście bawili się znakomicie. Ogromny plus za światła, bańki i dym, dzięki którym atmosfera na sali była jeszcze lepsza;)

Asia

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za poprowadzenie naszego wesela w sposób profesjonalny i niestandardowy:) Goście bawili się znakomicie, o czym świadczy fakt, że na poprawinach stawiło się 90% weselników:) Wszyscy mówili o przyjęciu w samych superlatywach:) Tak więc, jeszcze raz bardzo dziękujemy i w przyszłości będziemy polecać usługi Krzysztofa:)

Agnieszka i Andrzej

Chcielibyśmy bardzo polecić wszystkim współpracę z Krzysztofem, nasze wesele było dość nietypową imprezą, bardziej koklajlowe przyjęcie w eleganckim miejscu niż tradycyjna zabawa weselna i trochę mieliśmy obawy jak to wyjdzie z oprawą muzyczną. Wszystko wyszło bardzo dobrze, największa zaletą Krzysztofa jest to, że obserwuje i słucha, dostosowuje sie do charakteru imprezy i jej gości. Po naszym weselu wszyscy chwalili DJ-a, mimo, że było to bardzo zróżnicowane środowisko.

Kasia i Bartek

Perfekcyjnie dobrana oprawa muzyczna, rewelacyjne zabawy, dodatkowe efekty sprawiły, że nasze wesele pozostanie na długo w naszej i gości pamięci. Pełne profesjonalizmu podejście Pana Krzysztofa sprawiło, że wszyscy uczestnicy wesela bawili się bardzo dobrze. Polecamy i mamy cichą nadzieję, że kiedyś jeszcze weźmiemy udział w imprezie prowadzonej przez dj Krisa:)

Patrycja i Martin Wheeldon

Dziekujemy bardzo za swietna oprawe muzyczna na naszym weselu oraz pelne humoru konkursy i zabawy z goscmi. Wszyscy bawili sie wymienicie pomimo iz czesc gosci byla z zagranicy i nie mowili po polsku. Krzysiek gral muzyke, przy ktorej bawilismy sie az do rana. Polecamy kazdemu!

Dominika i Wojtek

Świetna oprawa muzyczna, doskonałe, pełne humoru konkursy i naprawdę porządna oprawa wesela! Krzysiek to profesjonalista w każdym calu, od posiadanego przezeń sprzętu zaczynając na podejściu do klienta i sprostaniu jego wymagań w 100 % kończąc. Możemy z całą stanowczością polecić każdej parze, która chce mieć niezapomniane wesele i zadowolonych z weselnej zabawy gości :).

Hania

Nasze wesele bylo bardzo udane, mimo ze czesc gosci nie miala pojecia, jak wyglada polskie wesele ? Swietny wybor muzyki i zabaw, goscie czuli sie swobodnie i bawili sie swietnie. Polecam goraco!!

Agnieszka i Michał Radowscy

Niezapomniane wrażenia! Sprzęt, oświetlenie i sama osoba DJ’a to pełen profesjonalizm. Godne polecenia. Fantastycznie dobrany repertuar, błyskotliwie poprowadzone gry i zabawy dla gości. Wszystkim pozostaną wspaniałe wspomnienia. Wiem, że Krzysztof jest w stanie podołać każdemu zadaniu i gdy tylko będziemy mogli zawsze będziemy polecać ?
Z wyrazami zachwytu, Aga i Michał.

Paula

Nasze wesele było udane właśnie dzięki niemu!! było bardzo mało osób (25) a wszyscy się znakomicie bawili nikt nie siedział przy stołach! Krzysiek jest bardzo profesjonalnym, konkretnym oraz otwartym na propozycje DJ’em. Polecam go serdecznie!!!!!!!!

Paweł

Dziękuję w imieniu wszystkich pracowników sieci sklepów “BIEDRONKA” z regionu północnej wielkopolski za świetną zabawę podczas corocznej imprezy firmowej. Kris dałeś radę rozkręcić całe towarzystwo, aż do białego rana! Bawiliśmy się naprawdę ekstra i do zobaczenia za rok! POLECAM naprawdę warto!

Kasia i Wojtek

POLECAMY !!! Znakomicie poprowadził Nasze wesele;) Jesteśmy bardzo zadowoleni :). Idealnie przeplatał hity współczesne ze “starymi”. Muzyka sprawiła, że nie schodziliśmy z parkietu do białego rana. Świetnie nawiązywał kontakt z gości, wymyślał różne zabawy weselne. Jednym słowem- REWELACJA ? Pozdrawiamy

Aleksandra

Jesteśmy zachwyceni imprezą weselną jaką poprowadził miesiąc temu DJ Kris Cross. Super muzyka.. Zabawy organizowane przez Niego również rewelacyjne:-) Polecam bo warto. Pozdrawiam

Dagmara Nowak

Dziękujemy serdecznie za przecudowne wesele ? Na prawdę polecamy ? rewelacyjna oprawa muzyczna jak i świetlna ? Pozdrawiamy, Dagmara i Michał

Katarzyna Murach

POLECAMY !!! Znakomicie poprowadził Nasze wesele;) Jesteśmy bardzo zadowoleni :). Idealnie przeplatał hity współczesne ze “starymi”. Muzyka sprawiła, że nie schodziliśmy z parkietu do białego rana. Świetnie nawiązywał kontakt z gości, wymyślał różne zabawy weselne. Jednym słowem- REWELACJA ? Pozdrawiamy- Kasia i Wojtek

Łukasz i Sylwia

Profesjonalista:) Pomimo młodego wieku człowiek na wysokim poziomie. Odpowiednio dobrał muzykę. Nie pozwolił żeby goście siedzieli przy stolikach dłuższy czas;) Polecamy

Marlena

Dziękuje serdecznie na poprowadzenie mojej 18-stki !!! Urodziny były cudownie;)* Oświetlenie,muzyka,klimat- naprawdę lepiej być nie mogło. Dj na prowadzenie takich imprez IDEALNY;))

Tomek

Wesele było bardzo udane. Wszyscy świetnie bawili się!!! Więc z czystym sumieniem mogę polecić tego DJ;) Pozdrawiam Tomek

Ola

Jesteśmy zachwyceni imprezą weselną jaką poprowadził miesiąc temu DJ Kris Cross. Super muzyka.. Zabawy organizowane przez Niego również rewelacyjne:-) Polecam bo warto. Pozdrawiam

Agata i Przemek

POLECAMY GORĄCO I DZIĘKUJEMY za poprowadzenie Naszego wesela. Nasi goście do dzisiaj je wspominają pomimo tego, że trochę czasu już minęło. PROFESJONALNY sprzęt, odpowiednio dobrana muzyka – która zachęcała gości na parkiet;) Nie wspomnę o doskonałym OŚWIETLENIU. Zdjęcia tego nie odzwierciedlają. Po prostu trzeba to zobaczyć na żywo.

Karolina & Łukasz

Tego Dj znaleźliśmy za pośrednictwem Internetu właśnie na tej stronie Agencji Muzycznej. I szczerze mówiąc lepiej nie mogliśmy trafić!!! ? Nasze WESELE BYŁO FENOMENALNE. Nie zabrakło dobrych, wymyślonych zabaw i konkursów np. te zadawane pytania. ? Dzięki tej zabawie nasi goście mogli lepiej poznać parę młodą- Nas. Wspomnienia zostaną na zawsze w pamięci;). Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

Anita

Pana Krzysztofa wybraliśmy ‘w ciemno’. Nie było jeszcze komentarzy w tej zakładce:( . Wysłuchaliśmy wszystkie proponowane kawałki, przeczytaliśmy dokładny opis i zaryzykowaliśmy. Okazało się że to była bardzo dobra decyzja. Wesele poprowadził idealnie:) Goście nie schodzili z parkietu mimo tego że niektórzy byli troszkę starsi od Nas:) POLECAMY. ANITA I MACIEK